Caterham în Formula 1

Echipa lui Tony Fernandes va aborda logo-ul Caterham pe monoposturile verzi Team Lotus în Marele Premiu al Marii Britanii.

Caterham în Formula 1 Caterham în Formula 1

Pentru că nu era destul haos în Formula 1 unde sunt două echipe cu acelaşi nume, Lotus Renault şi Team Lotus, patronul Tony Fernandes aduce şi numele Caterham în joc. Astfel, numele mărci britanice va fi abordat pe monoposturile Team Lotus.

Caterham a fost cumpărată în luna aprilie de trei oameni de afaceri din Malaiezia. Tony Fernandes este şi el implicat şi a preluat deja numele pentru echipa sa din GP2. Aceasta a fost redenumită Caterham Team AirAsia. Pentru Formula 1, primul pas este afişarea logo-urilor Caterham pe monoposturile Team Lotus în acest weekend în Marele Premiu al Marii Britanii.

Noul şef Caterham Cars, Ansar Ali a declarat: "Este o ocazie monumentală pentru marca Caterham. Suntem un fabricant de nişă cunoscut pentru modelul Seven dar avem ocazia să ne facem cunoscuţi în lumea întreagă datorită parteneriatului cu Team Lotus."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.