Ce poţi cumpăra de la Marussia, echipa de Formula 1 falimentară

Autor: Andrei Ştirbu 09 dec. 2014 Formula 1

Marussia, echipa de Formula 1 care a pornit la drum în sezonul din 2012 după ce şi-a schimbat numele din Marussia Virgin Racing, este în faliment. De fapt, cei de la Marussia nu au reuşit să obţină finanţarea necesară pentru a participa la toate cursele de Formula 1 din 2014, aşa că a renunţat la ultimele patru etape ale sezonului.

Acum, după anunţarea falimentului, activele echipei sunt de vânzare. Potrivit site-ului companiei care se ocupă de lichidare, printre obiectele ce vor fi scoase la vânzare la licitaţia din 16-17 decembrie 2014 se numără monoposturi de F1 complete (dar fără motor), laboratoare de testare, o întreagă flotă de vehicule de asistenţă (camioane, remorci), un atelier complet de fabricare de componente, o grămadă de piese de schimb, scule folosite în pituri şi servere folosite în timpul curselor.

Un camion la domnul?

După ce s-a terminat cu toate acestea, se va trece la vânzarea a trei monoposturi de GP3 şi a unui monopost Super Aguri (o fostă echipă de Formula 1). Licitaţia pentru ultimele rămăşiţe se va închide în 21 ianuarie 2015.

Aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce ţi-ai cumpăra de la Marussia ca să îţi faci sărbătorile mai frumoase.

P.S. Deocamdată nu au fost publicate preţurile pentru lucrurile ce vor fi vândute, dar un lucru e sigur: nu o să fie ieftine.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide