Ce poţi cumpăra de la Marussia, echipa de Formula 1 falimentară

Echipa de Formula 1 Marussia a pornit la drum în Marele Circ în anul 2012, după ce şi-a schimbat numele din Marussia Virgin Racing. Acum, echipa care a reuşit să obţină doar două puncte în cele trei sezoane în care a activat cu acest nume este în faliment, iar activele sale sunt de vânzare. Poate îţi faci un cadou de Crăciun frumos, cine ştie.

Ce poţi cumpăra de la Marussia, echipa de Formula 1 falimentară Ce poţi cumpăra de la Marussia, echipa de Formula 1 falimentară

Marussia, echipa de Formula 1 care a pornit la drum în sezonul din 2012 după ce şi-a schimbat numele din Marussia Virgin Racing, este în faliment. De fapt, cei de la Marussia nu au reuşit să obţină finanţarea necesară pentru a participa la toate cursele de Formula 1 din 2014, aşa că a renunţat la ultimele patru etape ale sezonului.

Acum, după anunţarea falimentului, activele echipei sunt de vânzare. Potrivit site-ului companiei care se ocupă de lichidare, printre obiectele ce vor fi scoase la vânzare la licitaţia din 16-17 decembrie 2014 se numără monoposturi de F1 complete (dar fără motor), laboratoare de testare, o întreagă flotă de vehicule de asistenţă (camioane, remorci), un atelier complet de fabricare de componente, o grămadă de piese de schimb, scule folosite în pituri şi servere folosite în timpul curselor.

Un camion la domnul?

După ce s-a terminat cu toate acestea, se va trece la vânzarea a trei monoposturi de GP3 şi a unui monopost Super Aguri (o fostă echipă de Formula 1). Licitaţia pentru ultimele rămăşiţe se va închide în 21 ianuarie 2015.

Aruncă o privire în galeria foto şi spune-ne ce ţi-ai cumpăra de la Marussia ca să îţi faci sărbătorile mai frumoase.

P.S. Deocamdată nu au fost publicate preţurile pentru lucrurile ce vor fi vândute, dar un lucru e sigur: nu o să fie ieftine.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.