Cele mai spectaculoase accidente din Formula 1 în 2011!

Iată aici cele mai spectaculoase imagini care au fost surprinse în timpul accidentelor ce au avut loc în sezonul trecut din Formula 1.

Cele mai spectaculoase accidente din Formula 1 în 2011! Cele mai spectaculoase accidente din Formula 1 în 2011!

Cel mai serios accident din Formula 1 în 2011, s-a "soldat" doar cu două nopţi de spitalizare şi o cursă pierdută. Iar protagonistul este pilotul mexican, Sergio Perez, în vârstă de 21 de ani, care a pierdut controlul monopostului la ieşirea dintr-un tunel, în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Principatului Monaco. Acesta s-a lovit puternic cu partea frontală de parapetul de pe marginea circuitului, astfel încât maşina sa a fost serios avariată iar celor de la intervenţii le-a luat ceva timp pentru a-l scoate afară pe tânărul pilot.

Statisticile arată că Michael Schumacher este liderul accidentelor din Formula 1 în 2011. Mai exact, pilotul german a avut parte de 10 incidente nefericte, dintre care 4 au fost coliziuni cu unul dintre piloţii de la Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.