Cursa de la Monaco - preview

Una din cele mai grele etape din F 1 este fără îndoială circuitul stradal de la Monaco. Pentru a face faţă solicitărilor extraordinare ale circuitului, echipele de Formula 1 sunt nevoite să aducă pregătiri speciale bolizilor.

Circuitul de la Monaco a creat de aproape 80 de ani dureri de cap echipelor angrenate în Campionatul de F1 datorită statului special al circuitului. Un traseu stradal, care penalizează şi cea mai mică greşeală a piloţilor.

Panasonic Toyota Racing Team poate să beneficieze în acest an de experienţa lui Jarno Trulli atât din puct de vedere mintal, cât şi mecanic. Promotor.ro vă oferă o serie de 6 clipuri în care cei de la Panasonic Toyota Racing Team prezintă problemele pe care le ridică cursa de la Monaco, dar şi cum s-a pregătit echipa pentru cursă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.