Din perspectiva unui pilot de F1

Ce vedem în cadrul transmisiilor din marele circ este evident filtrat de tehnologie. Dar iată cam ce vede un pilot de Formula 1 în timpul cursei.

În cadrul unui eveniment Renault desfăşurat pe circuitul Spa Francorchamps, pilotul de teste Bruno Senna şi-a filmat evoluţia cu telefonul mobil. Chiar dacă este doar o evoluţie pentru public putem să ne facem o idee asupra vizibilităţii avute de piloţi în monopost. Inedit este faptul că putem admira şi o trecere prin celebrul viraj Eau Rouge dar în sens invers.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.