Echipa Hispania are proprietar nou

Hispania Racing a fost preluată de Thesan Capital, un grup de investiţii spaniol. Echipa de Formula 1 de la coada clasamentului speră ca astfel să progreseze.

Echipa Hispania are proprietar nou Echipa Hispania are proprietar nou

Thesan Capital a preluat echipa de Formula 1 de la fost proprietar Jose Ramon Carabante.

"Grupul spaniol Thesan va conduce deszvoltarea echipei Hispania Racing în următorii ani păstrând actuala componenţă în ceea ce priveşte piloţii şi staff-ul tehnic. Vom încerca să dezvoltăm şi să căutăm soluţii pentru îmbunătăţirea performanţelor. În acelaşi timp vom face din Hispania o echipa mai spaniolă ce va rămâne în Spania," spune un comunicat dat publicităţii.

Hispania a intrat în Formula 1 la începutul sezonului 2010. Iniţial a fost creată sub numele Campos Meta 1 dar fondatorul Adrian Campos a avut probleme financiare şi a fost nevoit să vândă lui Jose Ramon Carabante. Collin Kolles, român de origine, a fost adus pentru a gestiona echipa. Kolles nu va rămâne, cel mai probabil, alături de Hispania sub noul prorpietar, Thesan Capital.

Hispania nu a reuşit să îşi depăşească statutul de echipă de coada clasamentului, deşi a mai făcut mici progrese datorită designerului Geoff Willis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.