Fernando Alonso asigurare record la degete

Degetele lui Fernando Alonso sunt probabil cele mai valoroase din lume, fiind asigurate pentru suma record de 10 milioane euro.

Fernando Alonso asigurare record la degete Fernando Alonso asigurare record la degete

Ca parte a contractului de sponsorizare cu instituţia financiară spaniolă Santander Bank, pilotul Ferrari Fernando Alonso a primit o asigurare mai puţin obişnuită, una la degete. Suma pe care o va primi Alonso în cazul în care nu îşi va mai putea folosi degetele nu este deloc neglijabilă, spaniolul urmând să îşi vadă contul debitat cu 10 milioane de euro. Nu ştim dacă această sumă se împarte pe fiecare deget sau palma cu totul valorează atât.

Cert este că acest anunţ relevă, de fapt, un parteneriat între Santander Bank şi Alonso pentru promovarea asigurărilor pentru accidente. Aşa cum un purtător de cuvânt declara, degetele lui Alonso sunt un simbol al victoriei şi această asigurare garantează că sunt bine protejate şi totul este sub control, mesaj transmis prin asocierea de imagine publicului larg.

Alonso şi ale sale degete ocupă momentan locul trei în clasamentul general Formula 1 la două mâini şi un deget (adică 11 puncte) în spatele liderului Jenson Button. Următoarea cursă se va desfăşura chiar pe circuitul din Catalunia, prilej pentru spaniol să arate că degetele sale şi valorează 10 milioane de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.