Fernando Alonso nemulţumit în Formula 1

Fernando Alonso, pilotul spaniol Renault, a declarat că se va retrage din F1, dacă cei de la FIA se hotărăsc să introducă noi reguli care să egaleze nivelul competiţiei prin introducerea specificaţiilor similare.

Fernando Alonso nemulţumit în Formula 1 Fernando Alonso nemulţumit în Formula 1

Mai exact, Fernando Alonso este nemulţumit de propunerea FIA privind introducerea motoarelor standard pentru toate monoposturile.  Alonso consideră standardizarea mecanică ca un mare pas înapoi pentru spectacolul din Formula 1 şi chiar şi pentru piloţi. Spaniolul s-a declarat un nostalgic al vremurilor în care motoarele V10 cu puteri colosale făceau legea pe circuit.

În ipoteza folosirii motoarelor cu puteri identice, Fernando Alonso, dublu campion mondial, se gândeşte chiar să nu se mai alinieze la grila de start. Pentru iberic anul 2010, când se presupune că noul regulament va intra în vigoare, ar însemna o retragere prematură acesta având în prezent vârsta de 27 de ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.