Infiniti intră în Formula 1

Marca auto de lux Infiniti a decis să îşi sporească notorietatea intrând în Formula 1. Deocamdată în calitate de sponsori ai echipei Red Bull Racing.

Infiniti intră în Formula 1 Infiniti intră în Formula 1

Infiniti, marca de lux japoneză a decis să intre în Formula 1 în calitate de sponsor. Şi a ales cea mai celebră echipă din acest moment Red Bull Renault. Deşi iniţial s-a zvonit că Infiniti va intra în Formula 1 ca furnizor de motoare, acest lucru a fost exclus pentru moment. Infiniti devine însă unul din sponsorii principali ai echipei Red Bull Racing. Deja logo-ul Infiniti este vizibil pe eleronul spate al monoposturilor Red Bull precum şi pe combinezoanele piloţilor Sebastian Vettel şu Mark Webber. Aceştia au fost prezenţi şi la Salonul Auto de la Geneva unde au participat la prezentarea conceptului Infiniti Etherea.

Contractul de sponsorizare cu Red Bull a fost semnat pentru doi ani. Infiniti se alătură mărcii Renault care rămâne furnizorul oficial de motoare al echipei Red Bull.

Infiniti este primul constructor japonez care intră în Formula 1 după valul de retrageri din anii trecuţi. Honda şi Toyota s-au retras din "Marele Circ" la debutul crizei financiare. Însă în ultima vremea constructorii au început să revină în Formula 1 în calitate de sponsori sau parteneri tehnici. Printre ultimele mărci intrate în F1 se numără Lotus, Lada, Tata şi Marussia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.