ING Renault F1 Team - Confirmarea piloţilor

Echipa de Formula 1 ING Renault şi-a anunţat piloţii pentru viitorul sezon 2009: Fernando Alonso şi Nelson Piquet Jr.

ING Renault F1 Team - Confirmarea piloţilor ING Renault F1 Team - Confirmarea piloţilor

După ce tot anul zvonurile îl dădeau pe Alonso transferat la diverse echipe, Renault l-a confirmat pe spaniol ca pilot principal pentru încă doi ani, coechiperul său, Nelson Piquet având un contract reînnoit pe încă un an.

"Suntem bucuroşi să-i confirmăm pe Fernando şi Nelson pentru viitor sezon. Asta dă echipei ING Renault F1 Team un mix perfect de tinereţe şi experienţă. Fidelizarea lui Alonso pentru următoarele două sezoane confirmă încrederea pe care o are în echipă şi noi suntem încântaţi să lucrăm cu el", a declarat Flavio Briatore, managing director la Renault F1 Team.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.