Kimi Raikkonen şi Felipe Massa continuă cu Ferrari

Ferrari a anunţat că va păstra aceeaşi echipă şi în sezonul F1 2009. Zvonul cum că Alonso l-ar înlocui pe Raikkonen a fost infirmat.

Kimi Raikkonen şi Felipe Massa continuă cu Ferrari Kimi Raikkonen şi Felipe Massa continuă cu Ferrari

Preşedintele Luca di Montezemolo a declarat pentru publicaţia italiană "La Gazzetta dello Sport" că Raikkonen rămâne cu siguranţă în componenţa echipei Ferrari F1. După cum declară şi reprezentanţii Ferrari, Kimi Raikkonen este motivat iar faptul că a avut câteva curse mai slabe câtăresc mai puţin în balanţă cu faptul că a cucerit titlul cu un monopost Ferrari încă din 2007, primul an de activitate al finlandezului la echipa italiană.

Cât despre Felipe Massa, Preşedintele Ferrari a afirmat că şi italianul va rămâne la Ferrari pentru a face echipă cu Kimi. "Proba timpului decide ierarhia şi nu Preşedintele. Schumacher, Barrichello, Raikkonen sau Massa: toţi au concurat pentru Ferrari.", a mai declarat Montezemolo. Rămâne de văzut dacă "recordul Raikkonen", după cum a fost considerat finalndezul în 2007, îşi va lua revanşa faţă de Fernando Alonso

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.