Lewis Hamilton trimis în instanţă

Nici măcar campionii de Formula 1 nu scapă de braţul lung al legii australiene şi Lewis Hamilton va fi chemat la tribunal pentru burnout-ul cu maşina personală din timpul Marelui Premiu al Australiei.

Lewis Hamilton trimis în instanţă Lewis Hamilton trimis în instanţă

Lewis Hamilton regretă sigur clipa în care a vrut să se deamare cu autoturismul din dotare pe o stradă de lângă circuitul dinMelbourne. Astfel, momentul său de burnout se va lasă cu ochemare în faţa judecătorului, pentru că justiţiaaustraliană nu face rabat de la litera legii nici chiarpentru piloţii de Formula 1cu titlul în palmares.

Iniţialbritanicul, surprins în flagrant de Poliţia Australiană, s-a alescu Mercedes-ul C63 AMG proprietate personală suspendat, însăoamenii legii de la Antipozi nu au considerat suficientă aceastămăsură şi pe 24 August Hamilton va răspunde şipenal. Asta îi cam dă planurile peste cap, pentru căMarele Premiu al Belgiei se va desfăşura pe 29 August.

Măsuraaustralienilor are şi însă menirea de a da un exemplu"viteziştilor"în ultim vreme crescând infracţiunilerutiere din această ţară, prilej pentru a arăta că nici măcar ovedetă a automobilismului nu scapă dacă a călcat strâmb.