Lewis Hamilton trimis în instanţă

Nici măcar campionii de Formula 1 nu scapă de braţul lung al legii australiene şi Lewis Hamilton va fi chemat la tribunal pentru burnout-ul cu maşina personală din timpul Marelui Premiu al Australiei.

Lewis Hamilton trimis în instanţă Lewis Hamilton trimis în instanţă

Lewis Hamilton regretă sigur clipa în care a vrut să se dea mare cu autoturismul din dotare pe o stradă de lângă circuitul din Melbourne. Astfel, momentul său de burnout se va lasă cu o chemare în faţa judecătorului, pentru că justiţia australiană nu face rabat de la litera legii nici chiar pentru piloţii de Formula 1 cu titlul în palmares.

Iniţial britanicul, surprins în flagrant de Poliţia Australiană, s-a ales cu Mercedes-ul C63 AMG proprietate personală suspendat, însă oamenii legii de la Antipozi nu au considerat suficientă această măsură şi pe 24 August Hamilton va răspunde şi penal. Asta îi cam dă planurile peste cap, pentru că Marele Premiu al Belgiei se va desfăşura pe 29 August.

Măsura australienilor are şi însă menirea de a da un exemplu "viteziştilor" în ultim vreme crescând infracţiunile rutiere din această ţară, prilej pentru a arăta că nici măcar o vedetă a automobilismului nu scapă dacă a călcat strâmb.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.