Lifestyle în Marele Circ (II)

Autor: Andrei Nan 07 mai 2007 Formula 1

Sînt şi acum entuziasmat de evoluţia lui Hamilton în prima etapă a Marelui Circ, dar în acelaşi timp stau şi mă găndesc căt mai are de recuperat pentru a ajunge în răndul “adevăraţilor” din F1. Despre iaht şi avion v-am povestit în numărul trecut, acum voi trece în revistă alte “accesorii” obligatorii pentru a putea primi cardul de acces în lumea cu pricina.

Marea majoritate a piloţilor şi patronilor de echipă preferă Monaco, atăt pentru clima prietenoasă, cît şi pentru faptul că sînt relativ aproape de “reşedinţele” echipelor. În realitate, însă, ei iubesc Principatul pentru că acolo se află în permanenţă în luminile blitzurilor şi pentru că politica fiscală e “lejeră”. Prin urmare, unii dintre greii F1 şi-au cumpărat chiar şi căte un hotel în Monaco.

David Coulthard deţine Columbus, un hotel de 5 stele, în timp ce Nigel Mansell se laudă cu Woodbury Park Hotel. Britanicul mai posedă aici şi un teren de golf, pe care organizează o etapă din turneul de golf Nigel Mansell PGA Senior. Prin urmare, un hotel în Principat dă bine la cartea de vizită, dar căştigaţi puncte importante şi cu un teren de golf.

Un alt element esenţial este “accesoriul” care vă ţine de braţ. Sună uşor misogin, dar asta e realitatea. Cu ceva ani în urmă, o fată frumoasă rezista în F1 cam căt dura o petrecere, plus încă nişte ore. Treptat lumea a devenit mai statornică, dar frumuseţea a rămas cheia succesului. Căutaţi o zeiţă necunoscută şi afişaţi-vă alături de ea – veţi crea rumoare şi invidie în acelaşi timp.

Pe final, îmi permit să afirm că 110% dintre manechinele celebre de pe Terra au trecut prin “patul” F1. În numărul care urmează vom vorbi despre bani. Vă recomand să vă aşezaţi, pentru că în joc vor fi sume imense. Acesta va fi cel mai dur examen de calificare pentru stilul de viaţă F1.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide