Marele Premiu al statului Monte Carlo - Antrenamente

Aşa cum ne-am obişnuit, Monaco este singura cursă din campionat pentru care primele antrenamente libere au loc joi. Iar de această dată, ziua a fost una productivă.

Marele Premiu al statului Monte Carlo - Antrenamente Marele Premiu al statului Monte Carlo - Antrenamente

Numeroase tururi de circuit au fost parcurse de majoritatea piloţilor, însă precum era de aşteptat pe o pistă îngustă am avut parte şi de micile accidente tipice. Fernando Alonso a realizat cel mai bun timp în ambele sesiuni, însă rezultatele din aceste zile sunt uşor irelevante datorită combinaţiilor diferite de pneuri şi carburant folosite de piloţi.

În prima parte a antrenamentelor maşinile Mclaren au realizat cei mai buni timpi, fiind urmate de Heidfeld, Fisichella, Raikkonen şi Webber. Rosberg i-a urmat de aproape, fiind secondat de câştigătorul din ultima cursă, Felipe Massa. A doua sesiune a fost adjudecată tot de pilotul spaniol de la Mclaren, fiind urmat acum de Raikkonen, Hamilton şi Trulli. Giancarlo Fisichella a continuat forma bună de dimineaţă şi a realizat al 5-lea timp, cu doar 31 de miimi mai rapid ca cel obţinut de Massa. Din păcate coechipierul de la Renault, Heikki Kovalainen se află încă într-o perioadă de acomodare, reuşind doar al 17-lea timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.