Marele Premiu din Bahrain a fost anulat

Debutul sezonului de Formula 1 a fost amânat cu două săptămâni după ce organizatorii cursei din Bahrain au luat decizia să anuleze evenimentul datorită situaţiei politice volatile.

Marele Premiu din Bahrain a fost anulat Marele Premiu din Bahrain a fost anulat

În această seara a fost anunţat oficial că Marele Premiu din Bahrain, prima cursă din sezonul 2011 a fost anulată. Organizatorii din Bahrain au luat această decizie după ce situaţia politică s-a complicat şi au avut loc manifestaţii violente.

Prinţul Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifa l-a informat astăzi prin telefon pe Bernie Ecclestone despre decizia de a nu găzdui cursa.

"Prioritatea noastră este evitarea unei tragedii" a spus prinţul. Anularea cursei din Bahrain mută debutul sezonului 2011 în Australia pe 27 martie, două săptâmâni mai târziu.

Nu s-a luat nici o decizie în ceea ce priveşte o eventuală reprogramare a cursei din Bahrain.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.