Mark Webber rămâne la Red Bull

Red Bull Racing a confirmat că Mark Webber va rămâne alături de echipă şi în sezonul 2011. Australianul Mark Webber este alături de echipa Red Bull din 2007.

Mark Webber rămâne la Red Bull Mark Webber rămâne la Red Bull

Red Bull a anunţat astăzi că pilotul australian Mark Webber şi-a prelungit contractul şi pentru sezonul 2011. Sebastian Vettel este deja confirmat la Red Bull şi pentru sezonul viitor deci echipa austriacă va rămâne cu aceeaşi piloţi pentru al treilea sezon consecutiv.

"A fost o decizie uşoară", a spus Webber. "Am început discuţiile foarte devreme în acest an iar la Marele Premiu al Spaniei era în poziţia de a semna contractul. Decizia a fost una comună şi voi rămâne încă un an alături de echipa Red Bull. Mă simt foarte confortabil aici şi am o relaţie fantastică cu toată echipa. A fost incredibil să fiu parte dintr-o echipă care a evoluat de la statutul mediocru la cel de lider în campionat." a completat liderului clasamentului general.

Şeful echipei Red Bull, Christian Horner a adăugat: "Decizia de a îl păstra pe Mark în echipă a venit extrem de natural. Este un membru important al echipei şi este în cea mai bună formă din cariera sa. Echipa este extrem de fericită că actualul cuplu de piloţi rămâne neschimbat pentru sezonul 2011."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.