Mark Webber vrea să devină pilot de avion

Pilotul australian Mark Webber vrea să obţină licenţa de pilot de linie iar linia aeriană Qantas s-a oferit să îl ajute.

Mark Webber vrea să devină pilot de avion Mark Webber vrea să devină pilot de avion

Mark Webber este ambasadorul liniei aeriene australiene Qantas. Aflat în Marea Britanie înainte de Marele Premiu de la Silverstone, Mark Webber a avut ocazia să viziteze cockpitul unui Airbus A380 deţinut de compania australiană Qantas. Însoţit de un căpitan Qantas, Webber a primit prima lecţie de zbor.

"Întotdeauna mi-am dorit să învăţ să zbor. Am fost mereu fascinat de zbor. Am avut ocazia să zbor în simulatoarele Qantas dar d-abia aştept să obţin licenţa de pilot. Este o nouă provocare pentru mine ca Ambasador Qantas şi sunt recunoscător că am susţinerea unei linii aeriene atât de celebre," a spus Mark Webber.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.