McLaren şi MercedesGP şi-au prezentat maşinile

McLaren şi Mercedes GP şi-au prezentat monoposturile pentru sezonul 2011. Hamilton şi Schumacher vor fi din nou rivali.

McLaren şi MercedesGP şi-au prezentat maşinile McLaren şi MercedesGP şi-au prezentat maşinile

Mercedes GP va arunca în luptă monopostul MGP W02. Prezentat la Valencia în cadrul testelor din presezon, noul monopost se prezintă în tradiţionala culoare argintie dar cu ceva mai mult verde datorită sponsorului principal Petronas. Piloţii Mercedes GP sunt Michael Schumacher şi Nico Rosberg.

MercedesGP W02

Schumacher şi MercedesGP au dezamăgit anul trecut dar patronul Ross Brawn a decis ca dezvoltarea modelului de anul trecut să fie oprită pentru ca echipa să se concentreze pe dezvoltarea modelului pentru sezonul 2011.

McLaren MP4+26

Astăzi, McLaren au prezentat şi ei noua maşină în cadrul unei ceremonii organizate în oraşul Berlin. Noul monopost McLaren poartă indicativul MP4-26. Noul McLaren prezintă câteva modificări interesante dintre care se remarcă nasul lung şi designul nou al prizelor de aer. Piloţii McLaren sunt Lewis Hamilton şi Jenson Button.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.