Mercedes GP Petronas şi Cupa Mondială

Michael Schumacher, Nico Rosberg şi Nick Heidfeld ne arată că se descurcă la fel de bine cu mingea precum o fac pe circuit şi îşi anunţă suportul total pentru Germania în cursa spre Cupă.

Cupa Mondială începe chiar astăzi şi atenţia (majorităţii) bărbaţilor se va comuta de la orice altceva către fotbal. Piloţii de Formula 1 ştiu asta şi se aşteaptă ca interesul pentru următoarele curse să fie mai scăzut, dar, profitând de sărbătoarea fotbalului, ne arată că şi ei iubesc fotbalul şi se descurcă admirabil şi cu mingea.

Cel puţin Michael Schumacher şi Nico Rosberg sunt, poate, cei mai "fotbalişti" dintre piloţi dovedindu-şi în dese ori în meciurile de caritate calităţile. Acum cei doi colegi împreună cu omul de rezervă, Nick Heidfeld ,îşi fac publică simpatia pentru echipa Germaniei (aşa cum era şi firesc) şi o susţin în drumul spre a patra stea. În acelaşi timp Rosberg le arată câtorva fotbalişti ai naţionalei ce înseamnă adrenalina.­

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.