MP al Bahreinului - Calificari

Brazilianul de la Ferrari i-a furat pole-positionul lui Lewis Hamilton în ultimele secunde ale sesiunii finale de calificări de pe circuitul din Sakhir.

MP al Bahreinului - Calificari MP al Bahreinului - Calificari

În prima sesiune de calificări Sato, Liuzzi, Speed, Sutil, Albers şi David Coulthard au fost eliminaţi, pentru ca în a doua repriză plutonul să fie părăsit de Wurz, Kovalainen, Davidson,  Ralf Schumacher şi de cei doi piloţi Honda. În ultima parte bătălia finală s-a dat între Felipe Massa şi Lewis Hamilton, primul având însă câştig de cauză. Încă de la prima încercare de tururi rapide, brazilianul a reuşit să fie mai rapid cu 0,028 s comparativ cu pilotul britanic, pentru ca în ultimul tur să marească diferenţa la 0,3 secunde.

Kimi Raikkonen s-a calificat al treilea, fiind urmat de campionul mondial Fernando Alonso. BMW va ocupa mâine a treia linie din grila de start, fiind urmat de Giancarlo Fisichella calificat pe un loc 7, nesperat de bun pentru echipa franceză. Webber, Trulli şi Rosberg completează lista primilor 10 oameni ce vor lua mâine startul începând cu ora 14.30

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.