Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP

Gravul accident suferit de Robert Kubica i-a lăsat pe cei de la Lotus Renault GP fără, probabil, cel mai important avantaj al acestora. Astfel că soluţia găsită, de a-l angaja pe Nick Heidfeld pare să fie cea mai bună.

Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP

Deşi nu este încă o informaţie confirmată oficial, cel maiprobabil, alături de Vitaly Petrov, va concura NickHeidfeld, germanul fiind liber de contract anul acesta.Pentru moment, fostul pilot BMW, şi coleg cu Robert la aceeaşi echipă, a fostsolicitat pentru a conduce noul monopost în a 4-a zi de teste de laJerez, însă, cel mai probabil, aceasta se va finalizaprintr-o înţelegere oficială de a pilota în cadrul echipei în noulsezon.

Cum Bruno Senna şi Romain Grosjean nu au reuşit să dovedească întrecut că se pot ridica la un nivel înalt, Nick Heidfeldpare cea mai bună opţiune pentru echipa Renault, pardon,Lotus Renault GP, o să-mi ia ceva timp să mă obişnuiesc. Nick, ce adebutat ca pilot în Formula 1 în anul 2000, în echipa Prost, şi apetrecut ultimii 5 ani concurând pentru BMW, anul trecut fiind şipilot de teste pentru Pirelli. Lucru care poate s-ar dovedifolositor anul acesta.