Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP

Gravul accident suferit de Robert Kubica i-a lăsat pe cei de la Lotus Renault GP fără, probabil, cel mai important avantaj al acestora. Astfel că soluţia găsită, de a-l angaja pe Nick Heidfeld pare să fie cea mai bună.

Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP Nick Heidfeld va concura pentru Lotus Renault GP

Deşi nu este încă o informaţie confirmată oficial, cel mai probabil, alături de Vitaly Petrov, va concura Nick Heidfeld, germanul fiind liber de contract anul acesta. Pentru moment, fostul pilot BMW, şi coleg cu Robert la aceeaşi echipă, a fost solicitat pentru a conduce noul monopost în a 4-a zi de teste de la Jerez, însă, cel mai probabil, aceasta se va finaliza printr-o înţelegere oficială de a pilota în cadrul echipei în noul sezon.

Cum Bruno Senna şi Romain Grosjean nu au reuşit să dovedească în trecut că se pot ridica la un nivel înalt, Nick Heidfeld pare cea mai bună opţiune pentru echipa Renault, pardon, Lotus Renault GP, o să-mi ia ceva timp să mă obişnuiesc. Nick, ce a debutat ca pilot în Formula 1 în anul 2000, în echipa Prost, şi a petrecut ultimii 5 ani concurând pentru BMW, anul trecut fiind şi pilot de teste pentru Pirelli. Lucru care poate s-ar dovedi folositor anul acesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.