Noul monopost Ferrari de F1

Ferrari a focut public monopostul cu care va ataca cele două titluri ale campionatului de F1 din 2011.

Noul monopost Ferrari de F1 Noul monopost Ferrari de F1

Ferrari a făcut public noul său monopost de Formula 1denumit F150. Numele noul Ferrari este un omagiu adus celor 150 de ani de la unificarea Italiei. Noul model refectă noile modificări şi reguli impuse campionatului F1 din sezonul 2011.

Astfel, se poate obseva noul eleron spate acţionat hidraulic, prizele de aer sunt de dimensiuni mai reduse şi reapariţia sistemului KERS. Cei de la Ferrari au optat pentru montarea acestui sistem alături de rezervorul de combustibil, aceasta fiind modificarea majoră adusă şasiului.

În plus, a fost nevoie şi de o "calibrare" a anvelopelor, din acest an competiţional, furnizorul nu mai este Bridgestone ci Pirelli.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.