Noul monopost Red Bull RB7

Red Bull Racing a prezentat astăzi la Valencia monopostul cu care îşi va apăra titlurile cucerite în 2010.

Noul monopost Red Bull RB7 Noul monopost Red Bull RB7

Red Bull Racing a dezvelit noul monopost RB7. Este arma cu care echipa campionă vrea să se bată din nou pentru glorie. Anul trecut, monopostul RB6 a dominat tot sezonul obţinând nouă victorii prin intermediul piloţilor Sebastian Vettel şi Mark Webber. De asemenea, a plecat din pole position de 15 ori din 19 curse disputate.


Noul model are de satisfăcut aşteptări mari. Noua maşină are un nas ridicat şi o aripă spate diferită de cea folosită în sezonul trecut.
Designul modelului RB7 este semnat de Adrian Newey iar motoarele folosite de Red Bull în 2011 sunt furnizate de Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.