Pirelli ne invită la un tur virtual pe Circuit de Catalunya

Unicul producător de anvelope pentru Formula 1, Pirelli, ne invită la un tur virtual pe Circuit de Catalunya, pistă pe care se va desfăşura etapa a cincea din calendarul F1 2012 din acest weekend.

Circuit de Catalunya sau Circuit de Barcelona este pista pe care se va desfăşura a cincea etapă din calendarul Formula 1 2012 din acest weekend. Circuitul are lungimea de 4,655 km şi este situat în apropierea oraşului Barcelona, Spania. Din cauza asfaltului abraziv şi a virajelor rapide unde se poate înregistra o forţă laterală de pânâ la 3,5 G pneurile de competiţie au de îndurat dondiţii foarte grele. Echipele au de ales în această etapă între anvelopele soft şi cele hard. Pneurile soft oferă performanţe mai mari dar se pot uza foarte repede din cauza asfaltului abraziv, în schimb ce pneurile hard rezistă un timp mai îndelungat dar timpii vor fi ceva mai slabi. Rămâne să vedem ce echipă va alege cea mai bună strategie în cursa de duminică.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.