Pirelli ne invită la un tur virtual pe circuitul din Monaco

Etapa de la Monaco este cea mai prestigioasa din calendarul Formula 1, avand o istorie foarte bogata in sporturile cu motor. Totuşi, circuitul Monte Carlo este unul foarte solicitant datorită virajelor foarte stranse şi a aderenţei scăzute.

Unicul furnizor de anvelope pentru Formula 1, Pirelli, ne invita la un tur virtual pe cel mai lent, dar şi unul dintre cele mai frumoase circuite din calendarul Marelui Circ. În aceste materiale video vom înţelege prin ce condiţii trec monoposturile, piloţii, dar şi pneurile de Formula 1 în timpul cursei din Principatul Monaco. Acest circuit este faimos pentru frumuseţea şi istoria bogată în motorsport. Fiind un circuit stradal pe care se ating viteze foarte mici, aerodinamica nu ajută foarte mult piloţii. Singurul sprijin este oferit de aderenţa mecanica a pneurior supersoft şi soft pe care producătorul italian le propune pentru această etapă.

Va invit în continuare în galeria video pentru un tur virtual pe circuitul Monte Carlo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.