Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Catalunya

În acest weekend Formula 1 revine în Spania pe circuitul Catalunya Montmelo. Pirelli ne prezintă un tur virtual al circuitului unde va introduce pneul de compoziţie dură.

Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Catalunya Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Catalunya

Marele Premiu al Spaniei este etapa cu numărul cinci din sezonul 2011. Sebastian Vettel şi Red Bull Racing sunt lideri în clasamentul temporar şi nimic nu pare că le va sta în cale în cursa spaniolă. Pirelli aduce la Montmelo anvelopele de compoziţie dură. Acestea au logo-ul scris cu culoarea argintie şi oferă cu până la 25 % mai multă rezistenţă în condiţii de cursă.

Circuitul spaniol este rapid şi tehnic. Are una din cele mai lungi linii drepte unde se depăşeşte 300 km/h, iar piloţii suportă acceleraţi laterale de până la 5 G în anumite viraje.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.