Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Monte Carlo

Legendarul circuit de la Monaco are 3.340 metri lungime iar cursa de 78 de tururi din acest weekend va fi marcată de debutul anvelopelor Pirelli PZero Red supersoft.

Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Monte Carlo Pirelli ne prezinta un tur al circuitului Monte Carlo

Marele Premiu al Principatului Monaco este etapa cu numărul şase din sezonul 2011. Este cea mai celebră din calendar iar Pirelli aduce aici cele mai aderente pneuri din gama pentru Formula 1. Anvelopele PZero Red supersoft vor oferi cea mai bună aderenţă în virajele strânse de pe străzile din Monte Carlo. Însă vor face viaţa şi mai complicată pentru şefii echipelor care trebuie să stabilească strategia opririlor la boxe.

Să urmărim un tur virtual al circuitului de la Monte Carlo oferit de Pirelli.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.