Plângere penală împotriva pilotului Adrian Sutil

Adrian Sutil, pilotul de Formula 1 ce concurează pentru echipa Force India a fost acuzat de vătămare corporală de către Eric Lux, CEO Genii Capital.

Plângere penală împotriva pilotului Adrian Sutil Plângere penală împotriva pilotului Adrian Sutil

Pilotul german Adrian Sutil este obiectul unei plângeri penale formulate de către un cabinet de avocatură angajat de Eric Lux. Eric Lux este CEO al Genii Capital firma care deţine echipa de Formula 1 Renault. Plângerea se referă la un incident petrecut într-un club din Shanghai în seara zilei în care s-a disputat Marele Premiu al Chinei.

Nu au fost date detalii oficiale despre incident.

Sutil a confirmat incidentul într-o declaraţie către presa germană dar a declarat că nu a dorit să rănească pe nimeni. "În timpul unui eveniment privat a avut loc un incident nefericit în care am rănit o altă persoană fără voia mea." a declarat Sutil.

"Regret incidentul şi mi-am cerut scuze. Nu voi mai face alte declaraţii referitoare la acest incident," a continuat pilotul german.

Echipa sa, Force India, a declarat că nu va face schimbări în componenţa echipei pentru Marele Premiu al Spaniei, dar va continua să monitorizeze atent situaţia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.