Sebastian Vettel este ambasadorul mărcii Infiniti

Infiniti, constructorul de maşini de lux din Japonia, a anunţat semnarea unui acord cu Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, prin care el va deveni primul ambasador global al mărcii.

Sebastian Vettel este ambasadorul mărcii Infiniti Sebastian Vettel este ambasadorul mărcii Infiniti

Colaborarea cu Sebastian Vettel vine la două luni după ce Infiniti a anunţat un parteneriat major cu echipa Red Bull Racing. Vedeta F1 de 23 de ani va juca un rol activ în promovarea mărcii Infiniti şi a produselor Infiniti în weekend-urile când vor avea loc curse, la evenimente selectate cu atenţie, care au legătură cu modelele Infiniti si cu programele Infiniti privind activitatea comercială. De la începutului sezonului de Formula 1 din 2011, Infiniti s-a alăturat echipei Red Bull Racing în calitate de partener major, iar marca Infiniti este amplasată într-un loc extrem de vizibil pe cele două monoposturi câştigătoare RB7 conduse de Sebastian Vettel şi Mark Webber. Asemenea multora din echipa Red Bull Racing, Sebastian conduce maşini Infiniti atât în viaţa personală, cât şi la diverse curse din toată lumea.

Vorbind despre noul său rol la nivel global, Sebastian Vettel a declarat: "Încă de la primul nostru contact cu Infiniti mi-au plăcut maşinile. O maşină te poate impresiona în două feluri: prin aspect şi manevrabilitate. După ce am avut şansa să testez câteva modele Infiniti, am devenit un mare fan al acestor maşini. Sunt confortabile, dar şi sportive dacă trebuie. Am convingerea că atât noi ca echipă, cât şi eu personal vom beneficia mult de pe urma experienţei Infiniti şi aştept cu nerăbdare să văd cum va evolua parteneriatul nostru în viitor."

Simon Sproule, CVP Global Marketing Communications, Nissan Motor Company, a adăugat: "Echipa Red Bull Racing a demonstrat de-a lungul scurtei sale istorii în F1, că este o marcă îndrăzneaţă căreia nu îi este teamă să-şi urmeze propriul drum pentru a crea o echipă câştigătoare. Elementul central al acestei evoluţii fulminante a fost performanţa inspirată a lui Sebastian Vettel. Pe măsură ce am dezvoltat parteneriatul cu echipa, a fost un pas firesc să colaborăm mai îndeaproape cu Sebastian, iar azi îi urăm oficial bun venit în cadrul echipei Infiniti."
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.