Video: de ce sunt maşinile de F1 urâte în sezonul 2012

Nico Rosberg ne explică de ce maşinile de F1 din acest an sunt urâte. După prezentarea maşiniilor de către echipele de Formula 1, impresia generală lăsată de aceastea a fost: urâte. Iată de ce.

În principiu, forma maşinii este dată într-o mare măsură de regulile de securitate. Datorită noilor seturi de reglementări de securitate impuse de către FIA, design-ul monoposturilor din acest an este unul "deosebit". Nico Rosberg ne explică care sunt aceste noi reguli şi ce impact au avut asupra maşinii.

În primul rând partea frontală nu are voie să depăsească o anumită inălţime, ampatamentul este mai mare în acest an, iar poziţia evacuării a fost modificată. Acestea sunt cele mai importante reglementări de securitate care se fac "vinovate" în mod direct de noul aspect al maşinilor de F1 din acest an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.