VIDEO: Nico Rosberg execută cel mai tare selfie pe care l-ai văzut vreodată

Fenomenul selfie este atât de popular încât crezi că ai văzut cam tot ce se poate vedea. Apoi vine Nico Rosberg, într-un Mercedes-Benz de epocă, pe un circuit...

VIDEO: Nico Rosberg execută cel mai tare selfie pe care l-ai văzut vreodată VIDEO: Nico Rosberg execută cel mai tare selfie pe care l-ai văzut vreodată

Poate părea floare la ureche ceea ce vezi în clipul de mai jos, însă nici nu trebuie să uiţi că şi protagonistul pare ca tot ceea ce vezi pare să fie floare la ureche. După primele patru Grand Prix-uri din sezonul 2014, clasamentul general la piloţi îl găseşte pe prima poziţie pe Nico Rosberg, cu 79 de puncte, urmat îndeaproape de colegul de la Mercedes, Lewis Hamilton (75 de puncte). Deci poţi să-l descrii pe Rosberg ca „stăpân pe situaţie”. 

Noi ne-am gândi de două-spre-patruzeci de ori să luăm mâna de pe volan atunci când suntem într-un W196 de pe la mijlocul secolului trecut. Nu neapărat pentru că ar fi imposibil de controlat cu o mână, ci pentru că preţul cu care s-a vândut W196-ul din 1954 al lui Juan Manuel Fangio a fost de 30 de milioane de dolari (!). Ştim că multe milioane din cele treizeci sunt „motivate” de asocierea cu numele Fangio, însă avem convingerea că unui W196 „obişnuit” nu i-ar scădea foarte mult preţul. Deci ce o să vezi mai jos este nebunie curată. Punct.

P.S.: Tocmai pentru că este nebunie curată, indicat ar fi să nu repeţi figura, cu atât mai puţin cu cât nu eşti pe un circuit. Dar ştiai asta, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.