35 de piloţi pregătiţi pentru startul la Sibiu Rally Show

Autor: Iulian Dnistran 22 nov. 2013 Raliuri

Ediţia din 2013 a Sibiu Rally Show se va desfăşura sâmbătă, 23 noiembrie de la ora 10:00, pe circuitul de rallycross din cartierul sibian Ştrand, în acelaşi loc în care se desfăşoară si super speciala din Raliul Sibiului. Şi, la fel ca în calificările pentru ediţia din 2013, piloţii vor parcurge traseul în sens invers decât în mod obişnuit.

Recunoaşterile sunt programate între orele 08:30 şi 09:15, urmând ca la ora 09:30 să se facă tragerea la sorţi a perechilor din primul tur. La ora 10:01 se va da startul la ediţia din 2013 a Sibiu Rally Show. Pe lista de start sunt 35 de piloţi, Vlad Cosma, Florin Tincescu şi Raul Badiu fiind singurii care vor lua startul la doua clase: Vlad Cosma la Cupa Dacia şi la două roţi motrice, iar Florin Tincescu şi Raul Badiu la Cupa Dacia şi la clasa 4WD.

La Cupa Dacia sunt 11 piloţi în total pe lista de start, cea mai interesantă prezenţă fiind cea a germanului Aaron Burkart, campion mondial la juniori în 2010, care va lua startul cu modelul Logan. Pe listă se află şi campionul din 2013, Raul Badiu, precum şi vicecampionul din acest sezon, Florin Tincescu, dar şi foştii campioni ai Cupei – Viorel Ivan şi Vald Cosma.

La Cupa Suzuki vor lua startul patru piloţi, printre ei fiind Mădălin Arhire, vicecampionul Cupei, şi Sebastian Gioarsa, ocupantul poziţiei a treia în clasamentul final.

La clasa 2WD sunt înscrişi 13 piloţi, principalul favorit fiind Alex Filip, dublu campion la două roţi motrice în Campionatul Naţional.

La clasa 4WD sunt înscrişi 14 piloţi. Echipa Napoca Rally Academy, campioană în ERC Production Cup, este prezentă în formulă completă la Sibiu. Marco Tempestini va concura cu modelul Ford Fiesta R5, iar Florin Tincescu va debuta în competiţii cu o maşina cu tracţiune integrală. La start vor mai fi şi Raul Badiu, care va concura cu un Subaru, şi Sorin Badea cu un Mitsubishi Lancer EVO 7. Şi Sebastian Barbu, câştigătorul Raliului Sibiului la clasa 2WD, va lua startul la Sibiu Rally Show cu un model cu tracţiune integrală – Mitsubishi Lancer – preparat de Colina Motorsport. Bogdan Marişca, Simone Tempestini, Rareş Tomiţa şi Danny Ungur sunt şi ei pe lista favoriţilor pentru victorie la Sibiu Rally Show 2013. 

Cursele de la toate clasele sunt programate sâmbătă, 23 noiembrie, începând de la ora 10:00, iar festivitatea de premiere este programată la ora 16:00. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei: www.raliulsibiului.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide