Campionatul de Viteză în Coastă al României

Etapele 5 şi 6 ale Campionatului de Viteză în Coastă al României, sunt programate pentru zilele de 8 şi 10 iunie la Pârâul Rece, în organizarea Clubului Sportiv AUTO BLIC Braşov, afiliat la Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Campionatul de Viteză în Coastă al României Campionatul de Viteză în Coastă al României

Concursul se va desfăşura pe drumul dintre Raşnov şi Predeal pe o porţiune de 5,5 km. Traseul revine în calendarul competiţional după o pauză de 4 ani, fiind pe placul majorităţii piloţilor, dar mai ales al spectatorilor.Până la sfârşitul perioadei de înscrieri fără penalizare, 56 de piloţi şi-au anunţat participarea, numărul reprezentând un record pentru o etapă de coastă.

După primele patru etape de la Braşov şi Câmpulung, lider în clasamentul Open este Lucien Hora de la UCM Reşiţa, urmat de Constantin Rusu şi Horaţiu Ionescu Cristea. La echipe conduc cei de la UCM Reşiţa cu 127 de puncte, urmaţi de Rally Dream Team cu 71 puncte şi de Ora H RT cu 0 puncte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.