Citroen Racing Trophy 2010

Citroen Racing Trophy Romania va debuta anul acesta la Raliul Argeşului, etapa a doua din Campionatul Naţional de Raliuri. Alex Filip, Dani Ungur, Vlad Cosma şi Nistor Duval sunt piloţii care se vor bate pentru premii record în competiţia naţională.

Citroen Racing Trophy 2010 Citroen Racing Trophy 2010

Raliul Argeşului 2010 este prima etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop inclusă în programul Citroën Racing Trophy România 2010. Dacă anul trecut au fost incluse în acest trofeu doar ultimele trei etape, în 2010 Citroën Racing Trophy România se va desfăşura la toate cele şapte etape rămase în calendarul competiţional şi, desigur, la Sibiu Rally Show. "Citroën Racing Trophy este un format care s-a bucurat de un mare succes în toate ţările în care s-a organizat şi cred că şi despre România se poate spune acelaşi lucru. Şi în acest an sunt eligibili piloţii care concureaza cu modelele C2R2 şi C2R2 Max, iar premiile sunt mai mari decât în sezonul trecut", a spus Simon Jean-Joseph, dublu campion european de raliuri şi iniţiator al programului în calitate de Responsabil Competiţii Clienţi Citroën Racing.

La prima etapă din Citroën Racing Trophy România 2010 s-au înscris 4 piloţi: Daniel Ungur, Vlad Cosma şi Nistor Duval cu modelul Citroën C2R2 Max şi Alex Filip, care va lua startul, la fel ca în sezonul 2009, cu modelul Citroën C2R2.

Premiile puse în joc pentru piloţii din Citroën Racing Trophy România sunt şi în acest sezon cele mai mari din competiţia naţională, suma totală la care se ridică premiile alocate unei etape fiind de 15.300 Euro. Piloţii clasaţi în top 8 la grupa A sunt recompensaţi cu 4.000 Euro pentru locul 1, 3.000 Euro pentru locul secund, 2.500 Euro pentru locul 3, 2.000 Euro pentru locul 4, 1.500 Euro pentru locul 5, 1.000 Euro pentru locul 6, 800 Euro pentru locul 7, şi 500 Euro pentru locul 8. Spre deosebire de anul trecut, la fiecare etapă se va întocmi şi un clasament, valabil doar pentru piloţii înscrişi în Citroën Racing Trophy România, după sistemul de punctaj 10-8-6-5-4-3-2-1, iar la sfârşitul sezonului, în functţe de clasament, primii trei piloţi vor mai primii premii în piese Citroën Racing, în valoare totală de 7.000 Euro.

Etapele incluse în Citroën Racing Trophy Romania sunt Raliul Argeşului (7-9 mai), Raliul Mureşului (4-6 iunie), Raliul Clujului (26-27 iunie), Raliul Sibiului (16-18 iulie), Raliul Ţara Bârsei (27-29 august), Raliul Aradului (17-19 septembrie), Raliul Iaşiului (8-10 octombrie) şi Sibiu Rally Show (noiembrie).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.