Claudiu David se pregăteşte pentru NASCAR

Recent, Claudiu David a terminat cursurile NASCAR, maşina de pregătiri fiind un Chevrolet Impala. Pilotul român are planuri mari care vizează continentul american şi faimoasa competiţie NASCAR.

Claudiu David se pregăteşte pentru NASCAR Claudiu David se pregăteşte pentru NASCAR

NASCAR este cea mai populară competiţie de motor-sport din SUA şi până acum nici un pilot român nu şi-a încercat aici şansele.

"Mă bucur că am reuşit să fac încă un pas important în cariera mea. Am pilotat o maşină de NASCAR, un Chevrolet Impala, pe celebrul circuit Darlington, supranumit "Too Tough to Tame". Stilul de pilotaj a trebuit adaptat cerinţelor unei competiţii diferite de cea de raliu. Maşinile sunt setate şi pregătite special să obţină performanţe maxime pe un de circuit oval. Am făcut echipă bună cu Chevrolet Impala astfel încât am reuşit să obţin la sfarşitul cursului rezultate foarte bune" a declarat Claudiu David.

"Mă voi pregăti în continuare pentru noua etapă din cariera mea, astfel încât să obţin şi în NASCAR cele mai bune rezultate" a adăugat acesta.

Şcoala de pilotaj Buck Baker Racing este cea mai veche şi cea mai cunoscută şcoală de pilotaj NASCAR din SUA. Buck Baker Racing School a antrenat piloţi precum Jeff Gordon, de 4 ori campion şi Tony Stewart, campion în 2002. Claudiu David intenţionează ca începând cu anul 2011 să participe în cursele NASCAR.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.