CNR – Cupa Dacia Joe

Cristian Turbatu, liderul clasamentului şi-a ridicat la 5 numărul de victorii obţinute în cadrul Cupei Dacia Joe.

CNR – Cupa Dacia Joe CNR – Cupa Dacia Joe

Raliul Clujului Mobil 1 a susţinut ultima etapă de asfalt a sezonului 2007 cu numai 5 concurenţi aliniaţi la start.

Cristian Turbatu iese cu o victorie din această cursă, fiind ajutat de abandonul lui Bogdan Stanoiev, care a fost obligat să renunţe din cauza ruperii unui pivot. Această victorie îl propulsează pe Turbatu în postura de favorit la câstigarea Trofeului, avansul acestuia crescând cu 6 puncte în clasament.

Locurile 2 si 3 au fost ocupate de Ernest Mulner şi Bogdan Samoilă, acesta din urmă obţinând cel mai bun rezultat din sezon.

Vedeta TV Lucian Mandrută a avut primul contact cu raliurile făcând echipaj cu George Grigorescu, cunoscutul pilot care a participat la multe curse având copiloti vedete, printre care si Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii Promotor.

Următoarea etapă a sezonului este Raliul Sibiului Pirelli programat pe 20-21 iulie, reprezentând un test serios pentru automobilele Dacia Logan datorită traseului extrem de dificil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.