CNR Dunlop 2008 - Etapa a doua

Echipajul finlandez Jarkko Miettinen/Mikko Lukka încheie în fruntea clasamentului general FIA a doua etapă a CNR Dunlop 2008.

CNR Dunlop 2008 - Etapa a doua CNR Dunlop 2008 - Etapa a doua
În perioada 11-12 aprilie, Federaţia Română de Automobilism Sportiv a programat la Reşiţa a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2008. Acesta a aliniat la start 68 de echipaje, 49 dintre ele încheind această primă etapă fără incidente.

Alcătuit în majoritate din probe de viteză, Raliul Banatului Montan UCM Reşiţa a rezervat două surprize notabile în evoluţia campionatului intern: ieşirea în decor a echipajului Bogdan Marişca/Sebastian Itu (Subaru Impreza N14) şi abandonul tehnic al echipajului clasat pe a doua treaptă a podiumului primei etape Claudiu David/Mihaela Beldie (Mitsubishi Evo 9).

Cu o evoluţie constantă, adaptându-se la condiţiile de drum nefavorabile, Jarkko Miettinen/ Lukka Mikko şi Dan Gîrtofan/Adrian Berghea îşi menţin poziţiile în clasamentul general FIA. . Victoria i-a revenit şi în această a doua etapă echipajului finlandez Miettinen Jarkko / Lukka Mikko (Mitsubishi Evo 9).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.