CNR Dunlop 2008 – etapa a patra

Pe prima poziţie a clasamentului general rămâne echipajul Miettinen Jarkko/Lukka Mikko (Mitsubishi Evo 9), cu un parcurs excelent pe primele trei etape ale campionatului, dar cu un abandon notabil la Raliul Clujului Mobil 1.

CNR Dunlop 2008 – etapa a patra CNR Dunlop 2008 – etapa a patra

Etapa a patra câştigată de Claudiu David/Mihaela BeldieRaliul Clujului Mobil 1 a aliniat la start 75 de echipaje din cele 80 înscrise în concurs. După prima zi a raliului, constând în primele şase probe speciale ale etapei, echipajul Tempesta/Dorin Pulpea se plasa pe prima poziţie, devansând echipajele conduse de pilotul de teste ProMotor Claudiu David, G. Szabo şi D. Gîrtofan. Liderii clasamentului general al CNR Dunlop 2008, Jarkko Miettinen/Lukka Mikko au înregistrat un abandon notabil în urma unei ieşiri în decor pe PS3 Star Lubricants-Dangău 1.


În a doua zi de concurs, Tempesta nu a mai reuşit să îşi menţină avansul de trei secunde faţă de echipajul condus de pilotul de teste ProMotor Claudiu David. SuperSpeciala Cora a adus echipajul C. David/ M.  Beldie cu numărul de concurs 111 în fruntea clasamentului etapei, acumulând 10 puncte la finalul competiţiei.

 
Claudiu David in Superspeciala Cora2În ciuda dificultăţilor şi problemelor tehnice la SuperSpecială, echipajul Dan Gîrtofan/Adrian Berghea nu a reuşit să termine Raliul Clujului Mobil 1 cu o clasare pe podium, dar a reuşit să treacă linia de sosire în puncte, rămânând astfel pe poziţia a treia a clasamentului general al CNR Dunlop 2008.


După 8 probe speciale, la Raliul Clujului Mobil 1, ultima etapă de asfalt a CNR Dunlop 2008, primele trei poziţii au fost ocupate în ordine de: Claudiu David/Mihaela Beldie, Tempesta/Dorin Pulpea şi Gergo Szabo/Kohler Zoltan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.