CNR Dunlop 2008 – etapa a patra

Autor: Dan Vache 26 iun. 2008 Raliuri

Etapa a patra câştigată de Claudiu David/Mihaela BeldieRaliul Clujului Mobil 1 a aliniat la start 75 de echipaje din cele 80 înscrise în concurs. După prima zi a raliului, constând în primele şase probe speciale ale etapei, echipajul Tempesta/Dorin Pulpea se plasa pe prima poziţie, devansând echipajele conduse de pilotul de teste ProMotor Claudiu David, G. Szabo şi D. Gîrtofan. Liderii clasamentului general al CNR Dunlop 2008, Jarkko Miettinen/Lukka Mikko au înregistrat un abandon notabil în urma unei ieşiri în decor pe PS3 Star Lubricants-Dangău 1.

În a doua zi de concurs, Tempesta nu a mai reuşit să îşi menţină avansul de trei secunde faţă de echipajul condus de pilotul de teste ProMotor Claudiu David. SuperSpeciala Cora a adus echipajul C. David/ M.  Beldie cu numărul de concurs 111 în fruntea clasamentului etapei, acumulând 10 puncte la finalul competiţiei.

 
Claudiu David in Superspeciala Cora2În ciuda dificultăţilor şi problemelor tehnice la SuperSpecială, echipajul Dan Gîrtofan/Adrian Berghea nu a reuşit să termine Raliul Clujului Mobil 1 cu o clasare pe podium, dar a reuşit să treacă linia de sosire în puncte, rămânând astfel pe poziţia a treia a clasamentului general al CNR Dunlop 2008.

După 8 probe speciale, la Raliul Clujului Mobil 1, ultima etapă de asfalt a CNR Dunlop 2008, primele trei poziţii au fost ocupate în ordine de: Claudiu David/Mihaela Beldie, Tempesta/Dorin Pulpea şi Gergo Szabo/Kohler Zoltan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide