Cursa nebunească a lui Kubica o să-ţi arate de ce piloţii de raliuri sunt super-oameni

Ştii momentul ăla în care eşti pe probă de raliu şi e noapte şi ceaţă şi unul dintre proiectoare se buşeşte şi începe să-ţi bată în ochi? Nici noi. Iar Kubica ne arată că pentru a face faţă situaţiei trebuie să fii un pic nebun.

Cursa nebunească a lui Kubica o să-ţi arate de ce piloţii de raliuri sunt super-oameni Cursa nebunească a lui Kubica o să-ţi arate de ce piloţii de raliuri sunt super-oameni

Raliul de debut al Campionatului European de Raliuri - Jänner Rallye, în nordul Austriei - a avut o probă finală dificilă, desfăşurată pe timp de noapte şi marcată de ceaţă. Pentru Robert Kubica, situaţia s-a dovedit şi mai grea - în urma unui acroşaj fin, unul dintre proiectoare s-a desprins şi a început să îi bată în faţă. Apoi, în timp ce se chinuia să găsească comutatorul (de închidere a proiectoarelor de pe noul volan), a înţeles greşit o indicaţie a copilotului şi a ieşit în decor. 

Desigur, asta nu l-a împiedicat ca în restul timpului să conducă ca un dement şi să câştige, în cele din urmă, primul raliu din campionat. Pentru aceste 16 minute de nebunie pură, nu putem spune decât 

Tot respectul nostru, sire!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.