Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş

Chiar dacă fotbalul a intrat în vacanţă, „Dinamobilul” îşi continuă aventura pe probele speciale din Campionatul Naţional de Raliuri. În acest weekend, Alex Filip şi Bogdan Iancu se vor lupta pentru puncte în Raliul Târgu Mureş.

Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş

Raliul Târgu Mureş, inclus în premieră în calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, este următoarea provocare pentru echipajul 79. "Este o etapă complet nouă pentru toată lumea şi acest lucru va face ca lupta la grupa A să fie extrem de interesanta. Pentru noi, ca echipaj, este o mare provocare pentru că munca în echipă, în acest sport, este extrem de importantă", a spus Alex Filip, înaintea etapei de la Târgu Mureş.

Etapa a treia din Campionatului Naţional de Raliuri se va desfăşura vineri şi sâmbătă, 4 - 5 iunie, pe probele speciale din judeţele Mureş şi Harghita. În total se vor parcurge 217,9 kilometri, dintre care 100 kilometri împărtiti în 12 probe speciale. "Cele mai interesante probe sunt PS 6 şi PS7 cu o lungime de aproape 30 kilometri fiecare. Cred că acolo se va decide câştigatorul în această etapă. La recunoaşteri am acordat o atenţie specială acestor probe şi cred ca ne vom intra foarte repede în ritm", a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Dupa podiumul din Raliul Argeşului, echipajul 79 se află pe locul 3 în clasamentul general al grupei A, iar pentru etapa a treia din Campionatului Naţional de Raliuri obiectivul este să adune cât mai multe puncte. "Avem cea mai slabă maşina de la grupa A, dar vrem să terminam şi aici pe podium. Este important atât pentru lupta în clasamentul grupei A, dar şi pentru premiile puse in joc în Citroën Racing Trophy România", a spus Alex Filip.

Campania "Race and Help", prin care echipajul 79 strânge fonduri pentru Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" Braşov, va continua şi la Raliul Târgu Mureş. În etapa a treia a sezonului în contul "Race and Help" pot intra 500 Euro, bani care vor fi donaţi de Citroën România. În total, în contul "Race and Help" s-au strâns, după primele două etape din Campionatului Naţional de Raliuri, 971,5 Euro. În plus, toţi cei care vor să susţină Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" o pot face şi trimiţând un sms la numărul scurt 890, disponibil în reţelele Orange, Vodafone şi Cosmote.

Raliul Târgu Mureş nu este doar o premieră în Campionatului Naţional de Raliuri, ci este şi primul raliu pe care Alex Filip îl va comenta aproape "în direct" pe blogul său. "Voi încerca să-i ţin la curent pe toţi suporterii noştri, care nu ajung pe probele speciale, cu tot ceea ce facem noi în această etapa. Vor avea acces la recunoaşteri, pe probele speciale, în parcul de service şi, sper eu, la festivitatea de premiere", a mai spus Alex Filip, înaintea Raliului Târgu Mureş. Toate informaţiile şi fotografiile de la această etapa vor fi postate pe site-ul http://www.alexandrufilip.ro/blog/

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.