Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş

Chiar dacă fotbalul a intrat în vacanţă, „Dinamobilul” îşi continuă aventura pe probele speciale din Campionatul Naţional de Raliuri. În acest weekend, Alex Filip şi Bogdan Iancu se vor lupta pentru puncte în Raliul Târgu Mureş.

Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş Dinamobilul ajunge la Târgu Mureş

Raliul Târgu Mureş, inclus în premieră în calendarulCampionatului Naţional de Raliuri, este următoarea provocare pentruechipajul 79. "Este o etapă complet nouă pentru toatălumea şi acest lucru va face ca lupta la grupa A să fie extrem deinteresanta. Pentru noi, ca echipaj, este o mare provocare pentrucă munca în echipă, în acest sport, este extrem de importantă", aspus Alex Filip, înaintea etapei de la Târgu Mureş.

Etapa a treia din Campionatului Naţional de Raliuri se vadesfăşura vineri şi sâmbătă, 4 - 5 iunie, pe probele speciale dinjudeţele Mureş şi Harghita. În total se vor parcurge 217,9kilometri, dintre care 100 kilometri împărtiti în 12 probespeciale. "Cele mai interesante probe sunt PS 6 şi PS7 cu o lungimede aproape 30 kilometri fiecare. Cred că acolo se va decidecâştigatorul în această etapă. La recunoaşteri am acordat o atenţiespecială acestor probe şi cred ca ne vom intra foarte repede înritm", a spus Bogdan Iancu, copilotul echipajului 79.

Dupa podiumul din Raliul Argeşului, echipajul 79 se aflăpe locul 3 în clasamentul general al grupei A, iar pentruetapa a treia din Campionatului Naţional de Raliuri obiectivul estesă adune cât mai multe puncte. "Avem cea mai slabă maşina de lagrupa A, dar vrem să terminam şi aici pe podium. Este importantatât pentru lupta în clasamentul grupei A, dar şi pentru premiilepuse in joc în Citroën Racing Trophy România", a spus AlexFilip.

Campania "Race and Help", prin care echipajul 79 strângefonduri pentru Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" Braşov, vacontinua şi la Raliul Târgu Mureş. În etapa a treia asezonului în contul "Race and Help" pot intra 500 Euro, bani carevor fi donaţi de Citroën România. În total, în contul "Race andHelp" s-au strâns, după primele două etape din CampionatuluiNaţional de Raliuri, 971,5 Euro. În plus, toţi cei care vor săsusţină Fundaţia Hospice "Casa Speranţei" o pot face şi trimiţândun sms la numărul scurt 890, disponibil în reţelele Orange,Vodafone şi Cosmote.

Raliul Târgu Mureş nu este doar o premieră în CampionatuluiNaţional de Raliuri, ci este şi primul raliu pe care Alex Filip îlva comenta aproape "în direct" pe blogul său. "Voi încerca să-i ţinla curent pe toţi suporterii noştri, care nu ajung pe probelespeciale, cu tot ceea ce facem noi în această etapa. Vor avea accesla recunoaşteri, pe probele speciale, în parcul de service şi, spereu, la festivitatea de premiere", a mai spus Alex Filip, înainteaRaliului Târgu Mureş. Toate informaţiile şi fotografiile de laaceastă etapa vor fi postate pe site-ulhttp://www.alexandrufilip.ro/blog/