După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan!

În weekend-ul 7-9 martie este programată a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Aceasta se va desfăşura pe asfalt şi revine pe celebrul Transfăgărăşan.

După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan! După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan!

Programat în perioada 7-9 mai, Raliul Argeşului, etapa a doua a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2010, le oferă competitorilor din întrecerea internă, dar şi fanilor, o surpriză extrem de plăcută. Astfel, pentru prima dată din 2001 încoace, Raliul Argeşului revine în configuraţia de asfalt, pentru mulţi dintre piloţii din campionatul intern aceasta urmând să fie prima înfruntare din carieră pe Transfăgărăşan!

Înscrierile echipajelor au drept termen limită ziua de miercuri 28 aprilie 2010, iar participanţii vor putea efectua recunoaşteri în zilele de 6 mai şi în dimineaţa zilei de 7 mai. În după-amiază zilei din urmă, între orele 16 şi 19, este programat shakedown-ul.

Sâmbată, 8 mai, se vor da duelurile pentru victorie, în program fiind incluse 11 probe speciale. Secţiunile Vidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru şi Capra (toate pe urcare) se vor parcurge de câte două ori, în timp ce la coborâre, în program sunt incluse toate probele cu excepţia celei denumite Vidraru. Startul este programat la ora 8:01, în Piteşti, în timp ce prima maşina va pleca pe secţiunea competitivă Vidraru la ora 9:54. Sosirea echipajelor va avea loc în Piteşti la orele 21:25, după parcurgerea a 335,60 kilometri, din care 93 de km pe secţiunile competitive. Seara de sâmbăta se încheie cu "Rally Party".

Duminică este de asemenea o zi plina. "Piteşti Rally Show" va oferi fanilor nu doar prilejul de a-i vedea la lucru pe piloţii din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010, ci să şi asiste la o suită impresionantă de demonstraţii, dar şi la lansarea echipei UCM Reşiţa care participă în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2010. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere a Raliului Argeşului, însă organizatorii ne promit şi multe alte surprize.

Raliul Argeşului este organizat de Hatters Motorsport cu sprijinul Consiliului Judeţean Argeş, al Primăriei Municipiului Piteşti şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport Argeş.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.