După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan!

În weekend-ul 7-9 martie este programată a doua etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop. Aceasta se va desfăşura pe asfalt şi revine pe celebrul Transfăgărăşan.

După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan! După 9 ani, Raliul Argeşului revine pe Transfăgărăşan!

Programat în perioada 7-9 mai, Raliul Argeşului, etapa adoua a Campionatului Naţional de Raliuri Dunlop 2010, leoferă competitorilor din întrecerea internă, dar şi fanilor, osurpriză extrem de plăcută. Astfel, pentru prima dată din 2001încoace, Raliul Argeşului revine în configuraţia de asfalt, pentrumulţi dintre piloţii din campionatul intern aceasta urmând să fieprima înfruntare din carieră pe Transfăgărăşan!

Înscrierile echipajelor au drept termen limită ziua demiercuri 28 aprilie 2010, iar participanţii vor putea efectuarecunoaşteri în zilele de 6 mai şi în dimineaţa zilei de 7 mai. Îndupă-amiază zilei din urmă, între orele 16 şi 19, este programatshakedown-ul.

Sâmbată, 8 mai, se vor da duelurile pentru victorie, înprogram fiind incluse 11 probe speciale. SecţiunileVidraru, Vidraru Lac, Piscu Negru şi Capra (toate pe urcare) se vorparcurge de câte două ori, în timp ce la coborâre, în program suntincluse toate probele cu excepţia celei denumite Vidraru. Startuleste programat la ora 8:01, în Piteşti, în timp ce prima maşina vapleca pe secţiunea competitivă Vidraru la ora 9:54. Sosireaechipajelor va avea loc în Piteşti la orele 21:25, după parcurgereaa 335,60 kilometri, din care 93 de km pe secţiunile competitive.Seara de sâmbăta se încheie cu "Rally Party".

Duminică este de asemenea o zi plina. "Piteşti Rally Show" vaoferi fanilor nu doar prilejul de a-i vedea la lucru pe piloţii dinCampionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2010, ci să şi asiste la osuită impresionantă de demonstraţii, dar şi la lansarea echipei UCMReşiţa care participă în Campionatul Naţional de Viteză în CoastăDunlop 2010. Ziua se va încheia cu festivitatea de premiere aRaliului Argeşului, însă organizatorii ne promit şi multe altesurprize.

Raliul Argeşului este organizat de Hatters Motorsport cusprijinul Consiliului Judeţean Argeş, al Primăriei MunicipiuluiPiteşti şi al Direcţiei Judeţene pentru Sport Argeş.