Duster merge şi în 2015 la Raliul Dakar. VIDEO

Echipa Renault Sport Argentina va participa, pentru al treilea an consecutiv, la Raliul Dakar. În 2015, cele două modele Duster vor merge cu motoare noi, provenite din sânul alianţei Renault-Nissan.

Duster merge şi în 2015 la Raliul Dakar. VIDEO Duster merge şi în 2015 la Raliul Dakar. VIDEO

Echipa argentiniană Renault Duster Team va participa la Raliul Dakar 2015 cu două modele Duster preparate special. Este pentru a treia oară când Renault Sport Argentina merge la Dakar Rally.

La ediţia din 2015, cele două modele Duster vor fi echipate cu motoare V8 noi, de provenienţă Renault-Nissan, care dezvoltă 380 CP, în vreme ce propulsorul folosit în 2014 oferea doar 300 CP.

Componenţa celor două echipaje va fi aceeaşi ca la participarea din 2014 – cu piloţii Emiliano Spataro şi Jose Garcia, alături de copiloţii Benjamin Lozada şi Mauricio Malano.

În primul an în care a participat la Dakar, echipa argentiniană a obţinut locul 29, iar în 2014 a reuşit un loc 14 în clasamentul general. În 2015, cei de la Renault Duster Team speră să termine rally-raidul în primii zece la categoria auto.

Raliul Dakar 2015 se desfăşoară în perioada 4-17 ianuarie pe teritoriul continentului America de Sud. Competiţia va traversa statele Argentina, Chile şi Bolivia, iar startul şi finişul vor fi în Buenos Aires.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.