Echipa Napoca Rally Academy este pregătită pentru Delta Rally

Autor: Tudor Rus 28 mai 2013 Raliuri

Etapa de la Tulcea este şi mai importantă pentru echipajele Napoca Rally Academy pentru că aceasta va fi prima în care se aplică schimbările din cadrul echipei.

După ce şi-a consolidat prima poziţie în ERC Production în urma rezultatelor din Turul Corsicii, echipa Napoca Rally Academy este pregătită pentru prima etapă pe macadam din competiţia internă. Astfel, Marco Tempestini va lua startul, la toate etapele rămase în acest sezon, cu Lucio Baggio, copilotul său din trecut.

„Alături de el am obţinut cele mai multe victorii din carieră şi mi-ar plăcea să începem colaborarea cu o victorie încă de la Tulcea. Macadamul este suprafaţa mea preferată şi sunt sigur că putem obţine rezultate bune în etapele care se vor desfăşura pe această suprafaţă”, a spus Marco Tempestini.

Dorin Pulpea, actualul copilot al lui Marco Tempestini, va concura de acum încolo alături de Simone Tempestini, o decizie bazată ţinându-se cont de experianţa copilotului cu care a concurat până acum Marco Tempestini.

„Anul acesta este unul în care trebuie să învăţ cât mai multe lucruri, iar un copilot cu experienţă mă poate ajuta în acest proces, mai ales în raliurile complet noi pentru mine. De abia aştept să luăm startul la Tulcea şi sunt convins că va fi un plus pentru mine să pilotez alături de Dorin”, a spus şi Simone Tempestini.

Bogdan Marişca şi Sebastian Itu şi-au propus să se lupte şi la Tulcea pentru un loc pe podium.

„Aştept cu nerăbdare prima etapă de macadam. Abia aştept să simt praf în nări. Macadamul este suprafaţa mea preferată, iar etapa de la Tulcea sunt sigur că va fi un spectacol total din punct de vedere sportiv, dar şi al organizării”, a spus Sebastian Itu, copilotul echipajului NRA.

Şi pentru echipajul Florin Tincescu / Iulian Nicolăescu, macadamul este suprafaţa preferată.

„La primele două etape pe asfalt am reuşit să ne atingem obiectivul, acela de a acumulta cât mai multe puncte posibil, si mă bucur mult că putem lua startul pe suprafaţa noastră preferată”, a spus Florin Tincescu.

Delta Rally înseamnă şi revenirea lui Vlad Cosma în cadrul Napoca Rally Academy care va face echipă, pe o maşină Dacia Logan, cu Sergiu Itu.

„Mă bucur foarte mult că revin la volan după două etape de pauză. Cu siguranţă în Cupa Dacia sunt câţiva piloţi foarte rapizi şi asta face ca lupta să fie foarte interesantă”, a spus Vlad Cosma.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide