IRC Sibiu 2012: Mikkelsen este de neoprit

Autor: Laurenţiu Florescu 21 iul. 2012 Raliuri

De când ajungi în Piaţa Mare a Sibiului şi vezi standul echipei Skoda UK Motorsport îţi dai seama că au venit aici să câştige. Norvegianul a început cum nu se putea mai bine prima zi, câştigând absolut toate probele speciale, incluzând şi superspeciala în paralel.

La sfârşitul prime zile, pilotul Skoda UK Motorsport era urmat de Wiegand Sepp şi de Fracois Delecour. Chiar dacă a mers foarte bine, tânărul Flodin Patrik ocupa doar poziţia a şasea. Flodin este pilotul echipei Hankook Peter Solberg Engineering, iar influenţele celebrului pilot din WRC se văd asupra tânărului suedez.

Francois Delecour

Cel mai bine clasat pilot român era Valentin Porcişteanu, pe locul cinci, urmat de Marco Tempestini şi Edwin Keleti pe locurile şapte şi opt. Până la această oră s-au mai parcurs încă trei probe speciale, Gâtul Berbecului 1, Şanta Max 1 şi Gâtul Berbecului 2.

La conducerea clasamentului este în continuare Mikkelsen, urmat de tânărul Flodin, un pilot foarte apreciat de fani pentru spectacolul pe care îl oferă, iar pe trei este francezul Delecour. Dintre români, cel mai bine clasat este Edwin Keleti pe locul cinci, urmat de Valentin Porcişteanu (probleme pe speciala cu numărul 9) pe opt şi Vlad Cosma pe nouă.

Edwin Keleti

Vom reveni spre seară cu mai multe informaţii şi poze de la festivitatea de premiere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide