Loeb în colimator

Autor: Dragoş Băltăţeanu 09 mai 2008 Raliuri

Surinder Thatthi, preşedintele ţărilor africane în motorsport (CACMS) şi Morrie Chandler, preşedintele comisiei WRC l-au criticat pe pilotul francez pentru felul în care arată, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Cei doi sunt membrii ai FIA şi şi-au facut cunoscute părerile într-un schimb de e-mailuri. Aspectul lui Sebastia Loeb pe podiumul Raliului Mexicului a declanşat discuţia dintre cei doi. “Loeb era nebărbierit, cu părul vâlvoi şi neîngrijit! Este greşit! Sunt atâţi oameni care privesc aceste imagini la televizor printre care şi copii care îl consideră un model.”

Cei doi se arată indignaţi de aspectul pilotului francez şi ajung la concluzia că Loeb ar trebui filmat numai de la depărtare.

Discuţia celor doi a fost trimisă şi directorului ISC, Simon Long, care a avut o părere diferită asupra acestei probleme: “Cred că aspectul “dur” al lui Sebastian Loeb şi-a câştgat foarte mulţi fani atât în Franţa cât şi în lume.”

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost copilotul lui Sebastien Loeb pentru o zi, înaintea startului în Raliul Argentinei, etapa a 4-a din WRC.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:



Comentarii
Inchide