Loeb în colimator

Doi oficiali importanţi din cadrul FIA şi-au arătat îngrijorarea despre aspectul neîngrijit al campionului mondial de raliuri Sebastian Loeb.

Loeb în colimator Loeb în colimator
Surinder Thatthi, preşedintele ţărilor africane în motorsport (CACMS) şi Morrie Chandler, preşedintele comisiei WRC l-au criticat pe pilotul francez pentru felul în care arată, scrie cotidianul francez Le Figaro.

Cei doi sunt membrii ai FIA şi şi-au facut cunoscute părerile într-un schimb de e-mailuri. Aspectul lui Sebastia Loeb pe podiumul Raliului Mexicului a declanşat discuţia dintre cei doi. “Loeb era nebărbierit, cu părul vâlvoi şi neîngrijit! Este greşit! Sunt atâţi oameni care privesc aceste imagini la televizor printre care şi copii care îl consideră un model.”

Cei doi se arată indignaţi de aspectul pilotului francez şi ajung la concluzia că Loeb ar trebui filmat numai de la depărtare.

Discuţia celor doi a fost trimisă şi directorului ISC, Simon Long, care a avut o părere diferită asupra acestei probleme: “Cred că aspectul “dur” al lui Sebastian Loeb şi-a câştgat foarte mulţi fani atât în Franţa cât şi în lume.”

Diego Armando Maradona, legenda fotbalului argentinian, a fost copilotul lui Sebastien Loeb pentru o zi, înaintea startului în Raliul Argentinei, etapa a 4-a din WRC.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.