Mikko Hirvonen la Citroen din 2012

Au existat ceva speculaţii în ceea ce priveşte această mutare, dar părea uşor ireală. Uite că cel mai mare adversar al celor de la Citroen din ultimile 3-4 sezoane le devine aliat – Mikko Hirvonen.

Mikko Hirvonen la Citroen din 2012 Mikko Hirvonen la Citroen din 2012

Putem spune că este o lovitură destul de grea pentru Ford. Numărul unu din echipă pleacă la rivalii care în ultimii 8 ani au cam adunat toate titlurile de pe masă, excepţie un titlu la constructori sechestrat de Ford. În acelaşi timp este o despărţire grea şi pentru Citroen de Sebastien Ogier. Acest divorţ surprinde în special pentru că Ogier a fost un copil crescut de Citroen. Cu ajutorul lor a trecut prin Junior WRC, apoi a trecut la echipa de WRC Citroen Juniro pentru ca în final să ajungă colegul lui Loeb de echipă.

Un pilot în care Citroen a investit enorm de mult şi de la care se aştepta să devină următorul Loeb. Se pare că nu a mai avut răbdare să fie eclipsat direct sau rareori prin ordine de echipă de către Loeb şi a decis să plece. Pentru Mikko acest transfer nu poate avea decât efecte benefice. Angajamentul său cu Ford devenise monoton, lucru care deja conducea la întrebări de genul: Nu este maşina bună? Nu are talentul să îl bată pe Loeb? Evident o parte din răspunsuri le vom afla în sezonul 2012 din WRC.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.