Nu ştii dacă merită să mergi la Sibiu Rally? Uite-l pe Vali Porcişteanu pe Transfăgărăşan în 2014, poate te ajută (VIDEO)

Şi în 2015, Raliul Sibiului promite să ofere un spectacol pe cinste, una dintre probele cele mai importante fiind programată să se desfăşoare pe binecunoscutul Transfăgărăşan. În cazul în care nu ştii dacă merită să mergi până la Sibiu ca să vezi cei mai buni piloţi de raliul din România, ţi-am pregătit un videoclip de anul trecut, filmat în maşina lui Vali Porcişteanu.

Nu ştii dacă merită să mergi la Sibiu Rally? Uite-l pe Vali Porcişteanu pe Transfăgărăşan în 2014, poate te ajută (VIDEO) Nu ştii dacă merită să mergi la Sibiu Rally? Uite-l pe Vali Porcişteanu pe Transfăgărăşan în 2014, poate te ajută (VIDEO)

Raliul Sibiului este unul dintre cele mai importante evenimente de motorsport din România, iar ediţia din 2015 promite să fie, din nou, un mic Rai pentru pasionaţii raliurilor. În cazul în care ai uitat, îţi reamintim că una dintre probe se desfăşoară pe Transfăgărăşan, ceea ce înseamnă, evident, că faimosul drum montan va fi închis circulaţiei publice. Poţi să afli de aici tot ce trebuie ştii despre Sibiu Rally 2015.

Spectacolul a început deja, cu parada maşinilor clasice şi a maşinilor de raliu...

În cazul în care nu te-ai hotărât încă dacă merită să ajungi la Sibiu în acest weekend, ţi-am pregătit un videoclip filmat de Vali Porcişteanu în 2014 pe Transfăgărăşan. Ştii tu, acel Vali Porcişteanu care sare din maşinile care se parchează singure.

Noi suntem deja acolo. Tu?

VIDEO: