OMV Rally Show

Ajuns la a doua editie, show-ul ralistic de la Sibiu a incununat un frumos si disputat sezon 2006.

OMV Rally Show OMV Rally Show
Desfasurat pe pista de autocross de la Sibiu, show-ul isi propune sa-i aduca laolalta pe cei mai buni piloti din tara, carora li se adauga in mod traditional piloti ai echipelor OMV din alte campionate nationale. Ca si anul trecut, marea senzatie a fost confirmarea participarii austriacului Manfred Stohl, cel mai bine clasat pilot privat din WRC. Sosit la Sibiu dupa o serie extraordinara de podiumuri in campionatul mondial si cu toate ca este vedeta incontestabila a echipei “largite” OMV, Stohl a fost extrem de comunicativ si de modest in afara pistei, stand de vorba cu ziaristii si cu fanii. Organizatorii au invitat si trei VIP-uri - Cristina Rus, Catalin Zmarandescu si Sebastian Bodu -, care au fost copiloti de lux alaturi de piloti experimentati (Claudiu David, Alexandru Pitigoi si Manfred Stohl), toti trei fiind deosebit de impresionati de aceasta experienta.

“A fost incredibil. Mi-a fost putin teama, dar pana la urma nu mi-a parut rau ca am urcat in dreapta. Eu sigur nu as putea merge atat de tare”, a spus Cristina Rus.

“Sincer sa fiu, nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult. Mi-e greu sa descriu senzatiile traite. A fost o experienta fantastica, pe care as vrea sa o repet in fiecare zi. Am incercat sa-i dictez lui Claudiu traseul, dar nu am reusit, pentru ca totul se intampla foarte repede. A fost pur si simplu senzational”, a declarat Catalin Zmarandescu.

Competitia s-a disputat in maniera cursei campionilor, iar din cei 20 de piloti inscrisi, au ramas dupa prima mansa doar 8: Constantin Aur (1:42.7), Manfred Stohl (1:43.3), George Morar (1:45.8), Bogdan Marisca (1:46.3), Marco Tempestini (1:46.7), Claudiu David (1:46.3), Vladan Petrovici (1:47.8) si Alexandru Pitigoi (1:47.6).

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.