Exclusiv  ProMotor a stat în dreapta lui Leob

Promotor a avut ocazia de a sta în maşină alături de pilotul care, statistic vorbind, este cel mai titrat pilot de raliuri din istorie. Sebastien Loeb l-a primit în dreapta sa pe Tudor Bratu, care de atunci nu vorbeşte decât despre „a zbura” cu maşina.

Cred că acele trei – cinci minute pe care le-am petrecut alături de Loeb mi-au dat peste cap întreaga existenţă. De fapt, nu cred, sunt sigur. Totul a fost atât de intens încât m-am repezit la un calculator imediat ce am ajuns în ţară şi am refulat. Am vrut să, de fapt, pentru că am realizat că nu prea am cuvinte pentru a descrie în scris ce s-a întâmplat, ce am trăit, ce am simţit, vazut şi mirosit.

Imaginile aici prezente sunt menite să încerce să explice cât mai bine prin ce am trecut. Am reuşit să descriu ceva în scris şi dacă imaginile video nu au fost concludente găsiţi explicaţiile mele stângăcite de puterea emoţională a momentului, în ProMotor nr.56, acum pe piaţă, plus cele mai spectaculoase fotografii de la eveniment.

Legat de imaginile video, fiţi vă rog frumos atenţi la reacţiile extrem de calme ale lui Loeb, la naturaleţea fiecărui gest şi la cât de repede se mişcă lucrurile din afara maşinii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.