Raliul Aradului 2014: Napoca Rally Academy a dominat prima zi din Raliul Aradului

Prima zi din Raliul Aradului, etapa a doua din Campionatul National de Raliuri Dunlop, a fost dominată de echipajul Simone Tempestini / Dorin Pulpea. Juniorul NRA a câştigat 4 din cele cinci probe speciale şi are un avans de peste 42 de secunde faţă de următorul clasat.

Raliul Aradului 2014: Napoca Rally Academy a dominat prima zi din Raliul Aradului Raliul Aradului 2014: Napoca Rally Academy a dominat prima zi din Raliul Aradului

Simone Tempestini şi Dorin Pulpea au început în forţă prima zi din Raliul Aradului. Aflat la primul raliu pe macadam cu modelul Peugeot 207 S2000, Simone Tempestini a câştigat prima specială a zilei şi s-a instalat la conducerea raliului. Juniorul Napoca Rally Academy nu a mai cedat poziţia de lider pană la finalul zilei, el câştigând încă trei probe speciale, având un avans de peste 42 de secunde faţă de următorul clasat. „Am terminat ziua cu un rezultat frumos. Imi place mult proba lungă şi voi încerca să-mi măresc acolo avantajul, dar totul depinde şi de ceea ce fac adversarii mei direcţi. Este primul meu raliu pe macadam cu această maşină şi totul a funcţionat perfect până acum”, a spus Simone Tempestini.

După abandonul de la Braşov, Bogdan Marişca şi Marc Banca au început puţin mai prudent, dar au crescut ritmul spre finalul zilei şi şi-au asigurat prezenţa pe podium în clasamentul general. „A fost o zi dificilă, dar care s-a terminat bine. Am crescut ritmul pe finalul zilei şi asta ne-a adus pe podium, dar sâmbătă urmeaza o zi grea şi sper să rămânem în top 3”, a spus Bogdan Marişca, la finalul primei zile din Raliul Aradului.

Sâmbătă, în ziua a doua a Raliului Aradului, mai sunt programate 3 probe speciale cu o lungime de 45,7 km. Startul pe prima specială este programat la ora 10:34, iar sosirea la ora 13:56.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.